10X10 gardróbkihívás 5. nap - rózsaborssal fűszerezve

rozsabors-uj.jpg

 

(Túl) egyszerűnek (és unalmasnak) éreztem ezt a ceruzanadrág - ujjatlan felső összeállítást, ezért igyekeztem némi rózsaszínnel, pinkkel megfűszerezni. A cipő volt a kiindulópont, illetve régóta próbálom a sálakat és kendőket hadra fogni a nőies és stílusos öltözködés terén. A cipőt a húgomtól "örököltem", a terhessége után már nem volt jó neki, és nagyon megtetszett. A rózsaszín-pink mintás kis négyszögletű selyemsál a nagymamámé volt. A cseresznyekvarc gyűrű anyukámé volt, a fülbevalót és a karkötőt kifejezetten hozzá vadásztam, egy kedves ismerős készítette nekem. Az átdobós kistáska H&H-es darab, kimondottan gyerek kompatibilis.

Végül az illatommal igyekeztem egy kis csavart vinni a megjelenésembe, az Al Haramain Forever parfümolaját használtam, amely egy nem szokványos, kicsit arabos beütésű, nyers kókuszos, banános illat. Imádom, mert bár tagadhatatlanul édes, vaníliás, nem a megszokott módon, hanem inkább egy nőies, egzotikus, lédús, napsütötte illat.

Azonnal elrepít a trópusokra, de mégsem azt az átlagos citrusos vagy naptejes kókuszillatot képzeljétek el, hanem egy édes-krémes enyhés virágos egzotikus illatot, mely valahogy egyszerre energikus és bájos. Öltöztet, de nem elegáns megjelenéshez ajánlanám, hanem inkább nyaraló szettekhez, egyszerű kánikularuhához, szalmakalaphoz, libbenő selyemhez, hűsítő lenhez. Mivel olaj, kissé bőrközeli, de a nap folyamán sokszor a semmiből meg-megcsapja az orromat.